Alla inlägg den 10 mars 2011

Av madelene spegel - 10 mars 2011 22:28

Hmm just nu sitter jag å tar bortmitt smink, fyfan så intressant men jag väntar på att Johnny ska komma tillbaka från 7eleven med Victor å typ Johannes..? Ja vet inte om han for hem men ändå. Det går lite segt för dom men det är väll okej...


Ska iaf tagga som faaaan till på lördag för då äre voltarenna synd om marigona missar det, jag är iaf sjukt taggad på att volta lite och jag slår vad om att hon är lika taggad ;)


JUSTE, efter jag hade gymmat idag så kom Jessica och Johnny hit, så spelade Johnny typ wii i Albins rum och Jessica färgade mitt hår,, ingen kommer typ se någon skillnad men färgade från brun-svart till blå-svart :D


Ska fortsätta ta bort mitt smink nu så Johnny inte behver sitta å vänta sen, hehe  gonatt!

  

JUSTEEE, LULEÅ VANN, SJUKT NIIIICE!!!

Av madelene spegel - 10 mars 2011 13:07

Tjaaaa, ska tipsa om en hemsida till er som inte går i mitt lag eller i cheerleading överhuvudtaget. www.cheerleadersofsweden.se Det är en hemsida där ni kan klicka från bilder från DM. Porträtt, grupp bilder(på laget) och från tävlingsmattan.


Man kan även köpa bilder om man vill ha dom, ahha fan va wierd om ngåon hade köpt en bild på mig därifrån haha......


Ajja hursomjävlahelst så skolkar jag från skolan idag, fyfan om man bara hade haft skola 2 gånger i veckan, då hade man iaf pallat leva på sidan om.

 

haha enda bilden på mig från när jag jobbar på någon lektion...i nian alltså haha.


Ajja ska å gymma sen så det är drf jag sitter å bloggar nu för jag har inget annat för mig, tänkte borsta tänderna för länge sen men har inte gjort det än  så en underbar tanke slog mig,, kanske ska göra nå lunch, klockan är ju 13.00 typ så det passar ju bra :D

Kanske chips eller nå... FÅR SE


Igår iaf vet jag inte vrf men haha jag gick på en av Luleåbaskets matcher. Det suger att kolla på basket kom jag starkt fram till igår, hockey är mycket roligare att kolla på.

Där har ni Elin söderström som är forward i Luleåbasket och har nummer 5 som ni ser!

Vettefan om hon gjorde nå poäng eller nå igår men det där jag skrev om henne står på deras hemsida så ;)


Ska äta nu bloggar kanske senare ;D

Av madelene spegel - 10 mars 2011 11:40

Jag missade skolan idag, hehe det är inte försent än men ändå haha. Jag är för cool för skolan, ne men klockan ringde 6 på morgonen så kände jag inte för att kliva upp så frågade jag Johnny om vi skulle gå till skolan så sa han nej å så sket vi i det, men ändå... så for han nyss med bussen mot skolan för att han hade mentorsmöte..? Nå sånt där "viktigt"


Ajja idag ska jag gymma tjill va? mjo

Ovido - Quiz & Flashcards