Alla inlägg den 14 mars 2011

Av madelene spegel - 14 mars 2011 19:08

FYFAN, Anton ska ha creeds som fan som hade den här sjukt bra låten på sin mobil som jag fick lyssna på idag:

Hett tips!

Byt till 720p så blir ljudet sjuuuuukt mycket bättre:)


Ajja kom just eller nyss på att jag har en blogg fortfarande haha som jag KANSKE borde slänga in nå inlägg i, right?


Imorse så vaknade jag med Johnny och då kom vi båda i tid till skolan för en gångs skull, typ ovanligt. Ska satsa på att komma i tid imorgon också.


Juste grattis lill Becky som fyllde arton för några dagar sen men vi firade henne i lördags, ka0s.

Jävlar vad trevligt å lugnt det var när jag, Theresa, Johnny och Vitor kom dit men sen efter några timmar när något hade gått sönder i deras hus, vikket fucking liv. Aldrig mer....

Johnny fick ett käftslag och det vettefan vad han hade gjort för att fötjäna det, så jävla skummt.

Det roligaste med kvällen var nog att en kille som är typ 2 meter lång och 3 gånger så bred som mig vart skit sur för att jag kaxxade med honom. MEN ANTAGLIGEN. Vem fan är så dum som låter någon ta hans skit.

Så här var det;

Johnny stod och snackade med den stora killen då, P kan vi kalla honom. Så Johnny och  stod och snackade så hörde jag hur P sa att Johnny förstörde kvällen osvosvosv så då gick jag dit å var lite lätt irriterad så sa jag rätt i ansiktet på honom, eller inte rätt i ansiktet för han var ju sjukt mycket längre men försökte. Nåväl jag sa att det var HAN som förstörde kvällen å då fick han nå ryck å ba "VAA!!? är det jag som förstör?!?" Jag ba; jo.

Så kom en kille å drog undan mig från P för han tycket inte att jag hade en sån bra idee i huvudet för att kaxxa med honom. När killen då drog iväg mig hörde jag hur P sa "fyfaaan vad kaxig brud"     Å då .... haha nej kalla mig inte brud i fel tillfälle. Så vände jag mig och började gå mot honom å ba; MEN KOM DÅ.

Så gick han mot mig men då drog killen iväg mig helt för att han inte skulle slå mig, det hade typ varit värt att ta ett slag av P för då hade han fått så jävla mycket skit.


Ajja då vet ni till nästa gång, alkohol gör folk dumma.


Fast i Victors fall var det bara otroligt kul. Jag var väääldigt kissnödig där ett tag under festen, det var Victor också och båda var helt öppen med det till varandra så båda sprang och knuffade varandra till toaletten så knuffade jag Victor och han hade ju typ druckit 6 öl(mycket för att vara han) så han ramlade och slog sit i trappan en gång och sen ramlade han på golvet en annan gång när jag knuffade honom, fyfan så jävla kul!


Ajja ska sluta skriva nu:)

Ovido - Quiz & Flashcards