Alla inlägg den 19 juni 2011

Av madelene spegel - 19 juni 2011 01:11

Hörni.. Jag har jobbat ikv, det var trevlig som vanligt. Nu ikv var det försvarsmakten som hade hyrt båten. Dom var riktigt trevliga och köpte mycket öl!

Endel pratade itne ens svenska, det var kul. Nåjo det var också 2 MP(militärpoliser) från Stockholm som skulle vara där för säkerheten och dom hade tydligen haft kontakt med min morbror som ochså jobbar som militärpolis men här i Luleå då. Dom pratade bra om honom så det var ju lugnt.

Jag slutade lite efter 23, men får skriva in att jag kom tidigare imorrn än vad jag gör så jag fårr rätt betalning(min handledares idé).
Jag tror inte att jag skrivit att jag får ut OB när jag jobbar på helger. Det är alltså att jag får betalt för timmar jag inte jobbar men som ingår i mina 90 timmar för kommunen. Alltså jag jobbade t.ex 4 timmar idag så får jag ut OB i tid. Det är 50% av tiden jag jobbat så jag får betalt för & timmar iat för att bara få för 4 timmar. Det tycker jag är ganska braaa!


Ajja ja orkar inte skriva nå mer, eller kan väll nämna att jag och Jessica pallrade oss till gymmet idag, man kan lätt säga att jag saknar att kunna träna varje dag osv.. Dessutom har gymmet så knasiga öppettider nu -.-


men godnatt kanske!

    Jävla sliten men den får duga...

Ovido - Quiz & Flashcards