Alla inlägg under oktober 2011

Av madelene spegel - 21 oktober 2011 19:15

Åh så sjukt less på dig, du är exakt som en annan person som glömde bort å ringa hela fucking tiden, alltså inte värd någonting (för mig). Känner du dig träffas så gjorde jag rätt iaf. Det är riktat till 2 personer. Men en är jag redan av med å skönt är ju det! 


Nåja for till skolan och hade ensamble, och har fått byta grupp nu. Skönt är ju det. Vilken skillnad det är på grupperna man måste ju nästan gråta. Ajja från att 3 inte hade hört låten till att vi kunde dra igenom hela, kanske inte felfritt men kunde ändå dra igenom den! Sen hade jag kör ett tag å sen for jag e sväng med Jocke i stan i väntan på att Niemi skulle sluta sin skit grejj på Kulturenshus :)

Sen träffade jag Niemi och Tobbe så satt vi å snackade en stund å sen drog jag å Niemi och gjorde annat! Sen när jag kom hem så drog jag typ direkt med mamma och pappa till Storheden coh handlade. Vi fick med oss rätt jävla mycker därifrån. 

Men men nu är jag hemma och väntar på mat sen ska jag säkert till Niemi eller jaa om dom kommer hit men ska iaf umgås med honom å Robin som också kallas Ruben tydligen, det är många som gör det nu för tiden, inte coolt. 


Ska gå å göra nå vettigt nu, hejs!

Av madelene spegel - 20 oktober 2011 20:02

Tatuerings texter, vissa tycker inte alls om texter, but I do.


"There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart"


"If you can dream it, you can create it - If you can imagine it, you can become it"


"Every new beginning comes from some other beginnings end"


"Without struggle there is no progress"


"Art never comes from hapiness"


"If you don't live for something you'll die for nothing"


Där har ni nå smarta grejjer, själv ska jag nog inte göra något liknande av det där, men sjukt bra saker ändå! Ska det stå någonting ska man ha det för livet å då äre lika att skriva något vettigt! Jag måste börja kika runt på någon satans bild till min arm så jag får det gjort så jag kan boka tid osv.. JAG VILL TATUERA MIG NU, fyfaan va snyggt det är! 

Ni vet Audrina från The Hills som nu fått sin egna tv serie? Hennes systers sleeves är ju nå jävulskt snygga. Så sjukt

Av madelene spegel - 20 oktober 2011 19:47

I really lost it in my mind, 
Tryna figure out a way, 
To make you understand, 
I can't go on another day, 
Baby I was wrong, 
Maybe confused and let astray, 
Please gimme one more chance, 
Coz I can't take what's happening, 
Have you ever lost someone, 
Tryna take it back but the damage is done, 
Thought of loosing you makes me feel so sad, 
How am I gonna sleep when it feel this bad, 

I know enough's enough, 
It's goin' to be tough to get through this, 
I'll never be perfect, 
I'll never be cool, 
I'll always be nothin' unless I'm with you, 
Coz you make me perfect, 
Tell me what can I do, 
The pieces are missing, 
When I'm not with you, 

DG

Av madelene spegel - 20 oktober 2011 19:41

Och då menar jag inte Dolce Gabbana utan David Guetta. Alla musikvideor han är med i suger SOM FAN. Så jävla sämst. Han har ju uppenbarligen pengar till att göra nå fett grymt men nae. Och han ska alltid ha med sig något sorts DJ bord. Varför? Fråga inte mig, för jag vet inte..

Ni kanske tycker att hans musikvideos är bra, kul för er. Det gör inte jag.


Bra musik som fan men inte alls bra musikvideos. 

Av madelene spegel - 20 oktober 2011 17:40

Ska bara slänga in någon bild jag satte in från mobilen för nå tag sen, så det är min lärare som visar hur jobbigt hans jobb är och syrrans hund som visar att han kan vara sjukt jobbig, störande, dum och otroligt söt.


   

Av madelene spegel - 20 oktober 2011 16:02

Jag skiter i om folk tycker det är lika fake att ha lösögonfransar som det är att ha löshår, jag å andra sidan tycker inte alls att det är samma sak. Lösögonfransar tillhör ENLIGT MIG en sminkning. Men löshår år typ.. konstigt, men iofs det kanske är lätt för mig att säga som har långt skit fint hår, hehe. Men löshår år ju som att ge en falsk illution? haha jag vet inte. Menar ju såklart inte att det är fult på något sätt utan att det snarare är fake. Det är visserligen sjukt snygg med löshår, vet inte om dom som kommer läsa det här tycker att det är dubbelmoral om jag tycker det är fake som fan men ändå tycker det är fint och kunde där ett tag tänka mig att köpa några slingor själv gör att få fylligare hår, ajja men ingen såndär grejj jag skulle vilja börja med,, räcker med lösögonfransar!

Men ändå.. det är så jävla få man tycker löshår ser äkta ut, så snälla ni.. Ska ni ha löshår kan ni väll ändå få till det bra, för det är inte precis billigt :)

Av madelene spegel - 20 oktober 2011 14:55

Varsågoda igen..

Av madelene spegel - 20 oktober 2011 14:53

Varsågoda!!!:D 

Ovido - Quiz & Flashcards