Alla inlägg under oktober 2011

Av madelene spegel - 20 oktober 2011 14:05

skolan idag då... kanske inte vart som jag trodde veckan skulle vara, men idag gjorde mitt liv så jävla mycket enklare.. haha jag kom till skolan typ kvart i nio så gick jag å mötte upp några i klassen sen så gick vi till aulan för att se tvåornas ESV projekt, dom kallar det visst inte KuHi nå mer.. hehu, det var faktiskt..tråkigt, så jävla mycket roligare att kolla förra året då vi hade, då var det mer humor osv :) men dom var ändå duktiga! kul att se vad tvåorna specialiserar sig i :)

en brud spelade saxifon och det var riktigt nice, hörde av Niemi att det skulle varit säckpipa men om hade ingen så det fick bli saxofon, haha


ska lägga upp på youtube fårn när niemi å 2 brudar sjunger en låt i deras redovisning :) men senare för sitter på mamma å pappas dator nu


men vi hade iaf ingen ljudteknik idag, sämst, och det var någon konstig äcklig mat i skolan, potatissoppa? haha wtf

 så satt jag å anton å spelade kort i fiket i typ en timme sen gick vi till stadshusbaren å köpte cola sen spelade vi mer kort, så kom jag på att fråga våran ljudteknik lärare om vi hade nå ljudteknik idag, så hade vi inte det, så gick från skolan typ 12.45 å kunde ha gått därifrån 10.30 -.- surt som fan


sen hade jag ändå inge pianolektion så det var ju lugnt..


nåja!

     och ja jag sitter å leker med mamma och pappas webcam , hehe


nåja ska fixa lite till imorrn nu!:)

Av madelene spegel - 19 oktober 2011 16:02

ska ta livet av syrrans hund, nog är den söt som få men gode jävla road av att bita på mina grejjer, så det blir en fucking lång lista för nya saker min syster ska köpa åt mig som hennes hund tuggat sönder.. vem fan vill använda en ögonskugga som en hund slickat på? ingen hoppas jag för då är fan den personen fett äcklig. 

nåja kul för henne när hunden tuggar upp mina make up store ögonskuggor för 130 spänn, det blir dyra utgifter för henne 2 veckor innan hon far till thailand. hon ska då jävlar betala INNAN hon far iväg.

annars kanske jag låter hennes smink ligga där mitt ligger så hennes hund äter hennes smink ist, det är ju inte mer än rättvist. 


ajja vi har iaf en fräsch hund som inte stinker ur käften å det som kan hjälpa (som jag även sagt) är DENTA STIX. löp det åt eran hund om den stinker ut käften, inte så jävla dyrt.

?

Av madelene spegel - 19 oktober 2011 12:57

Vad får man om  man sätter 2 överviktiga på samma bild?

2 tjockisar på samma bild.


hojja skrattade ihjäl mig nästan, inte åt "skämtet" men åt bilden, haha så jävla fult.. Ser ut som en översvämning av fett. 


Nåja idag är man såklart ledig, älskar livet just nu, låg i sängen ovanligt länge bara för att jag kunde. Undrar vilken tid jag ska till skolan imorgon.. ingen aning, måste kanske ringa min mentor å höra vad det var för tid, man vill ju inte missa tvåornas KuHi uppträdanden..


Så idag ska jag väll bara inte gör någonting bara för att jag kan, ska sova så mycket jag kan! Så när jag stängt av datorn, om jag ens stänger av datorn så ska jag lägga mig ner å sova lite mer om jag lyckas somna :)


Kollar just nu på nelly.com om det är nå jag vill beställa, men gode jobbigt det var att kolla på kläder..hojja.. det finns så jävla mycket!

kanske man ska kolla på nå utstyrsel till halloween?:O nae jag vet inte...


ajja ska väll lägga ner nu ida inte skriva så mkt mer i det här iägget!

Såja,, hejdå!  

Av madelene spegel - 17 oktober 2011 22:54

Måndag, en lektion

Tisdag, en lektion

Onsdag, ledig

Torsdag, se tvåornas KuHi-projekt och ljudteknik

Fredag, ensamble.


Kanske inte så tungt att gå till skolan i veckan..

Av madelene spegel - 15 oktober 2011 19:29

jaha det gick inte så snabbt idag inte att fixa sig... sitter här på mitt golv å snackar med massa på fb. men kommer ingenstans med mitt utseende, väntar på att oskar ska börja vandra hitåt! har spanat om min granne är hemma, kändes inte helt ok.

 MEN EN GLAD SAK!!

Jag tog nyss en ful ego-bild, men den rä NY som ni inte sett förut så varsågoda!

snygg va?:D  

Av madelene spegel - 15 oktober 2011 18:18

fick en inte så skön kommentar av Schön.. han ba; har du gjort någonting alls idag?:D


men snälla du.. det klart jag har.. duschat typ..? det är alltid något!!

Av madelene spegel - 15 oktober 2011 14:15

Eller Schön som han vill då bli kallad. Den personen ringer mgi 1.44 och frågar mig vad jag gör, så sitter jag såklart bara vid datorn coh gör ingenting speciellt, men så säger han att han är med någon Edvin å så frågar jag liksom vem det är osv. Så visar det sig att han är hos min granne! Och då går jag ut typ en 10 minuter efter vi lagt på i telefonen så står jag, Schön, Edvin å Fredrik å snackar ett tag tills deet blir allt för kallt å alla drar in till sig, nästan. Det är sånt där som kan göra ens kväll sådär superkul! 

Men iaf stod å snackade med dom en halvtimme kanske, gjorde även en fet fail som inte tog på mig jackan när jag gick ut.. Kallt som fan, vill inte ha snö eller sån skit. Hatar att frysa osv.


Men sen gick jag in å satt vid datorn typ yttligare en timme å sen så gick jag å la mig, väl nere i sängen fryser jag som fan å kan inte sova på ett tag ;s men det gick ändå till slut! Kanske inte tog allt för länge att somna, minns inte, tror jag somnade kring 4 iaf. 

Smsade även med Fredrik å så sa han jsut när jag la mig i sängen typ klockan 3 att han vaknade nyss. Så frågade jag varför han vaknade då men han hade som inget direkt svar men det jag fick svar på var att han inte tänkte gå och lägga sig igen,, hm? 

Ajja han kanske sov lite iaf, ingen aning. 


ska väll dra å duscha nu så jag kan ha riktigt kul ikv!

   

Av madelene spegel - 14 oktober 2011 21:52

blir så extremt less på fittiga människor som tror att dom är någon, och den fittiga människan är så jävla ynklig så den kan inte ens stå upp mot en polare som den människan kännt i mindre än 2 år, alltså mindre osm fan än det jag kännt personen. nej när polaren säger, du får inte snacka med henne så vågar han inte säga emot nej nej...då snackar han inte med mig, allt han hade å säga var; länge sen man såg dig!


ja men konstigt? nej du är dessutom en äcklig liten person som tror att många tycker om dig, raggar på dom som är flera år yngre än dig, det är fan äckligt. iaf när man är i våran ålder. är fan ok om man iaf är över...20? ne kanske var ett konstigt tankesätt, men what fucking ever.

vissa är så jävla mogna och när ens BÄSTA polare och dom som an går i samma klass osm blir irriterad på en för att man är så satans omogen så äre ju något som är fel då borde människan ju fatta det själv.

sen när man säger det åt människna så får man tillbaka "tror du jag bryr mig?:)"

JAA DET TROR JAG. jag orkade visserligen inte svara på det smset för den människan orkade inte svara när h*n fick veta tat det var jag som frågade om numret till en annan, JAG SKULLE INTE ENS HA NUMRET TILL NÅGOT, det var angelica som ville ha det. men nej man kan inte vara mogen nog att ge mig ett nummer bara för att det är hur random som helst, ORKA VARA SÅ HELVETTES OOOOMOGEN. väg upp din lilla fitta å skaffa riktiga vänner osm gillar dig som du är, vilket är omogen.

Ovido - Quiz & Flashcards