Alla inlägg under oktober 2011

Av madelene spegel - 13 oktober 2011 23:38

hojja vad jag haft en seg dag,,, tänkte bara flika in det, hejs!

 

Av madelene spegel - 8 oktober 2011 01:21

 kom nysshem, eller nyss å nyss kanske en kvart sen, har ändå bara hunnit gå på toa å druckit cola, ska väll kanske sova strax om jag blir trött någon gång, sov ju 3 timmar idag på dagen så det straffar sig... synd nog,

iaf niemi kom hit så färgade vi hans hår mörkbrunt å det vart fett bara att han fick en blond fläck där framme i luggen en det ser ut som en slinga så det var lugnt:D

efter vi var klar med hans hår så drog vi till dennis å emil så chillade vi där ett tag tills vi kom på att vi ville ha cigg så gick vi en sväng till kvantum å köpte det å polly å cola,, sen tillbaka,,, så chillade vi ett tag å nötte wordfeud sen så skulle niemis bror komma å hämta oss så tyckte max att jag skulle komma till max å chilla med dom, jo precis det är 2 max jag pratar om. så satt vi å kollade lite film, eller jag såg inte så mycket såg att den var b'ig å sen så spelade jag wordfeud fortfarande.. hehe. så kom jag hem för ett tag sen dååå :)


imorrn blire fet fest hos dennis å emil! höhö, eller jag å några ska dra ut på krogen sen så dom festar väll vidare kan jag tro!:)

nåja tog inge bilder från kvällen som vanligt men ni överlever,! natti natti

Av madelene spegel - 7 oktober 2011 20:10

hojja, idag vare väll typ bra väder, skippade engelskan imorse för karro skulle inte ens dit så. men sen for jag till skolan å innan jag började träffade jag min älskade john, så rökte vi lite å sen så gick han till sin skola igen så började jag min ensamble lektion, men då började en dryga för mycket så jag drog därifrån, så haffade min ensamble lärare mig sen å så snackade vi och jag ska få byta grupp för jag går verkligen inte ihop med min grupp, eller 2 personer i gruppen men mest en. blir så irriterad på det dääär!


sen träffade jag jocke en sväng efter skolan, eller han hämtade mig på skolan så for vi en svng på systemet å sen när han hade varit in där skjutsade han hem mig, 400 spänn fattigare och 2 sjuor rikare, ska bli fett imorrn.

fast måste klura vars fan vi ska festa, men sånt löser sig alltid


nåja hittade en bild på mig från nian!

eller klippte ut mig från bilden

 

la alldeles nyss upp den också på bdb.. så ni vet,

så niemi ringde nyss å sa att han är här å 3 minuter så ska väll gå å möta han, ciao!

Av madelene spegel - 6 oktober 2011 21:27

Fick förresten reda på en okul sak idag. Försov mig som vanligt så missade min mentors lektion, men så när jag väl kom till skolan så satt en söt en i korridoren med några andra musikare och chillade. Så stannade jag till å snackade med honom ett tag. Han går tydligen om tvåan.. Stackars han.. Men då för dom som inte vet så fungerar det inte att rulla in på skolan varje dag kring 13.00 och säga att man försovit sig. Men han hade som förklaring att serier tog över hans liv, så skulle såklart en annan grabb klaga lagomt och vika ut honom för att han ser One Tree Hill. Men vem klandrar honom? Ändå rätt bra serie!

Väljer att inte vika ut denna grabb för han kanske inte tycker det är så kul :]


Skrev ju CV idag med min kusin, jag hade absolut ingen jag kunde skriva på referenser. Tills jag ringde min chef som jag sommarjobbade med.. Hon ba; självklart ska jag stå där!!


Haha sweet, jobb, here I come!


Nåja, ska väll gå å lägga mig i sängen så jag lyckas somna någon gång så det kan bli fredag :) och smsa med en..speciell :)


här har ni en helt random bild!

 

Av madelene spegel - 6 oktober 2011 18:08

äckligt väder alltså...

Igår hade jag fan kör i 2 timmar å 10 minuter å idag skulle vi ha 2 timmar och en halvtimme, men nej drog lite för dom andra, orkade bara inte. Samma låtar, samma folk, man blir less.

Nåja, det var typ stabilt väder imorse (trodde jag) men icket, det regnade som fan då jag skulle gå till bussen från skolan och från bussen hem.. jobbigt läge va. Men är inne i värmen nu, gick iofs till mina kusiner en sväng efter jag klivit av bussen så snackade vi lite och hade trevligt som vanligt. sen kom min ksuin som är ett år äldre än mig och hjälpte mig med att skriva cv. sjukt nödvändigt, så ska om jag hinner gå in med det imorrn till där jag ska söka jobb, men det är inte självklart att jag kommer få  det för dom hade just anställt en brud å jag var lite sent ute med att fråga om dom anställde någon men han bad mig ändå komma in med ett cv så hoppas det iaf blir nå helg jobb ... vill boort från skolan nuuuuuu.. sitter på mamma och pappas datorn nu förresten ska se om jag kan släna upp någon rolig bild!


 


där har ni 2 helt random bilder, saknar JEM, bästa dansgruppen å bästa dansstilen ever och min fula granne som visar sitt fina finger till mig  

Av madelene spegel - 5 oktober 2011 23:32

haha vilket jävla skämt.. sitter å skriver med johan så säger jag att jag borde sova men kan inte för jag är pigg, men till slut föreslår han att jag ska gå å sova så skriver jag; nej kan inte för jag är frisk!

han ba; va bra att du är frisk..    (wtf-moment)

så ser jag mitt fula misstag å rättar mig snabbt som fan till att det skulle stå pigg ist för frisk..


sämst, jo


nåja skänker en tanke till Ella som är en verklig kämpe! Hoppasdet läker fort å rätt :)

Av madelene spegel - 4 oktober 2011 14:36

Jag har ingen jävla aning om hur fan i helvette man sjukanmäler mig. Skit hemsida,, å min mentor är så jävla virrig

Ovido - Quiz & Flashcards