Alla inlägg den 7 april 2011

Av madelene spegel - 7 april 2011 22:54

Tjolahopp tjolahejj.

Ajja just nu sitter jag å tar bort sminket. Sebbe drog för ett tag sen.

Planerar min helg lite halvt, än så länge..

Fredag: Träna

Lördag: Träna, bio.

Söndag: Träna.

Så om Isak vill umgås med mig i helgen så får han fan hänga med till voltarenan:D


Saknar min John extremt mycket. Vi ska umgås snart gubben, det lovar jag. <3


Iaf idag.. Trodde det skulle bli en extremt LÅNG förmiddag med 3 timmar historia. Men våran lärare lyckades fördriva tiden relativt bra!

Och nu är det ju så att vi har extremt fina sydafrikaner på våran skola som är så jävla facinerande! Så som dom lever, hur dom pratar, vad dom gör, förhelvette allt!

Så vi fick en kort lektion med en av lärarna som kommit hit så, jävla sköna människor det där:D

Högljudda, dom tycker typ vi svenskar är astråkiga ;o

Men så äre ju?!


Men jaa 3 timmar historia gick snabbt sen lunch sen gjorde jag idrotts provet som resten av klassen också gjorde.. Det gick väll, hehe sådär. Sen svenska efter det, hatar att vi fick sluta efter idrotten i ettan men nu i tvåan måste vi ha svenska efter den där jävla lektionen. Men det är mer irriterande om idrotten faller bort så har man ett FETT hål till svenskan, om jag gissar rätt så skolkar en hel del av klassen då!

Eller så äre bara jag.. hehe.

Sen efetr skolan gick jag till corner och träffade några sjukt flummiga killar som spelade bort massa pengar :):):) I automaterna där. haha fail. Nån skulle dit imorrn å spela bort mer pengar, hojja.


Sen for jag och Sebbe till mig å hoppade över att äta middag. Så nu sitter vi å snackar med varandra å båda är ashungrig? Knäppa i skallen, jo vi vet.


Ajja ids inte skriva nå mer för jag har inga bilder att lägga in, ska dessutom gå å göra middag nu =) (kolla inte vad klockan är)

Ovido - Quiz & Flashcards