Alla inlägg den 14 april 2011

Av madelene spegel - 14 april 2011 19:13

Jag kom på igår klockan 21.00 typ att jag skulle baka. Vart så sjukt sugen på att baka när jag snackade med Jessica och hon skulle baka!

Det blev choklad muffins, de ser inte så goda ut på bilden men dom var förjävla goda å äta!

   där är dom i ugnen, typ 2 minuter inna jag tog ut dom


Hmm idag, var det skola. Fyfan vad jag älskade våran historia lektion. Det började med att vi kom in i klassrummet så hade läraren flyttat om så att alla satt med en bänk var i en ring runt hela klassrummet, Så på ena sidan var det Liberalismen och på en annan sida var ddet Socialismen och sen Konservatismen, samt en jury som skrev ner allt som hände. Så fick vi frågor av läraren så skulle vi svara som om vi vore t.ex Liberal. Det var sjukt... Sen när min grupp satt i juryn så fick vi "grilla" de andra ideologierna. Jag körde såklart på Liberalismen ;) Det är sjukt! Dom som orsakade franska revolutionen.. Fast det var ngo för deras bästa för det var bara dom som tjänade på det typ..


Ajja sen efter det hade vi idrott och då spelade jag pingis, haha eller jag å Theresa spelade kort.. Och jag åt en macka.. men jaa MVG right on!

Sen hade vi svenska så skulle vi bara skriva en grejj sen fick vi dra hem, så jävla skönt att vi har så äckligt bra lärare!

Jag är ju en hurtig persons å jag for itne hem tidigare jag stannade snarare en halvtimme extra i skolan för att vänta på Jessica för att vi skulle dra och gymma, and so we did! Fyfan vad äckligt skönt det är att träna när man är taggad! Men varmt som satan var det.

Och kul att jag fick nå cp ryck å sa till en kille ba; kul att jag har en tredjedel av dina armar -.-

så skrattade han bara :)


men nu är jag hemma iaf och har käkat middag, mitt rum ser förjävligt ut men ska städa lite nu innan jag drar å lägger mig :)

Dagens låt typ!

Ovido - Quiz & Flashcards