Alla inlägg under april 2011

Av madelene spegel - 17 april 2011 11:05

Jadu .. söndag då, idag ska jag måla ansiketen på småbarn, sen träning:D

Ska bli kuuuuul! Vi ska tydligen måla ansikten i samband med Pippi på is eller vad det nu heter men det ska iaf vara i Coop Arena!

Och där har ni en bild på ett barn som blir målad i ansiktet av en gammal tant, det är dessvärre inte mina händer.

Men nu förstår nog alla exakt hur vi ska måla de stackars barnen i ansiktena :)

Av madelene spegel - 16 april 2011 13:19

Varför går ALLLA mina helger till att träna? Det är inte så jävla kul ändå. Så var det de ;p;pP;P

Men akka tycker ju man är sjukt torr för att man inte ids hitta på någonting för att man ska träna ;s Jag vill antagligen träna främst på voltarenan men sen umgås emd polare. hade vi inte haft någon jävla söndags träning hade jag kunnat göra nå men nae vi har sämst träningstider i världen. Förstår itne hur jag pallar ens. Sen går skolan lite hit å dit så hehe... kanske ska träna mindre och plugga mer. Vissa måste fan jobba hårt för sina hjärnceller.

Kanske ska sluta i cheerleading å bara gymma. Fyfan vad skönt att ha så mycket tid för att gymma, bara!:O

Fast ska tävla RM först. Sen är det sämst att vi ska köpa overaller för att jag ska inte tävla med ACA nå mer så vad fan ska jag göra med den sen? Ska köpa den för att ha på mig den 2 gånger sen låta den ligga kvar i garderoben, eller?! Hur fan hade som tänkt, vi skulle bara ha tagit svarta mjukisar och sen tryck en fet t-shirt. Förstår inte varför man alltid ska kasta ut massa pengar på allt och det fula är att tränarna tror att man ha rhur mycket cash som helst så man har råd att köpa allt som dom tycker vi borde köpa. BRA TÄNKT.

Alla har inte 2000 att slänga fram bara sådär. I mitt fall är det inga problem men alla är inte som mig blablabla.

Eller tränarna, menar en tränare som är lite med loco än den andra. Blir så jäääävla irriterad på jävla fattig förening som inte kan betala ett skit åt en. Så helvettes värdelöst.

I förra föreningen som jag nämner för laget så for vi till USA och då betalade föreningen dessutom fick vi fan fickpengar av föreningskassan. Och nu... hahaha vi måste betala allt själv. Hojja.

Av madelene spegel - 16 april 2011 01:07

Juste en sjukt nice låt som vi kör på ensamblen, som Nathalie i min klass och grupp valde ut! Så skön, jag är också rätt så nöjd att vi sätter den perffa, men knepigt att vi har uppspel efter lovet, alla kanske glömmer låten? Eller ne inte jag.. jag nöter den alltid typ.

Eric Hutchinson - OK, it's alright with me


Jag, Mimmi och Nathalie sjunger. Ted på bas, Björn på gitarr, Fredrik på trummor och Martina på piano, skönt gäng tycker jag!

Av madelene spegel - 16 april 2011 00:44

Idag enligt klockan äre lördag men enligt mig är det fortfarande fredag. Kvällen har gått åt nödvändiga saker tycker jag. Bäddade t.ex nyss rent i sängen. ska bli ljuvligt att sova i den sen.

Snackar just nu med min norska vän Anders.. Han berättade att han just hade nuppat med en brud.. gud va intressant... Hon var tydligen rätt tight också ;)

Ajja hoppas på att träffa den snuskhummern i sommar!


Måste gå och kissa snart för jag är väldigt kissnödig..

 

Idag då, for jag till skolan kom tid ganska precis 11.30 då vi skulle riggat åde, mend om hade redan riggat klart när jag kom tid så jag fick se alla treor spela sen så tog jag ner och packade ihop massa.

Värsta kaos att många sket i att vi fixade fredagsscen så vi var inte mycket folk.. Sen funkade inte ett piano i ljudbordet så vi fick byta så fick dom nå ryck på mig för att vi inte kom dit å lyfte bort det, men hur fan skulle vi veta att det inte funkade om inte någon hade haft soundcheck? Ne juste.. Men det löste sig ganska fint ändå.

Sen kom jag de sista minutrarna på engelskan och gjorde precis ingenting för lärarn var inte där, vi håller nämligen på med muntliga nationella så hon går iväg på lektionerna och gör det med folk.

Sen hade vi historia.. SKÖNT att vi fick se film, love her. Tyvärr hann vi se klart filmen idag så vi får nog inte se någon fler film på länge..

  

Rätt intressant film, kommer inte ihåg vad den heter just men haha ingen kanske är intresserad heller så!


Smsar just nu med Ilyes, hans ka jobba till 5 typ. SKÖNT VA?! Men vad säegr man? cash is king. men kingen utan k är ingen. Han är 100% på att han komemr kunna hålla sig vaken, jag med men något sliten bör man nog vara sen.


Ska börja tagga voltarenan strax med å kolla massa cheerleading klipp på youtube och önska att man växte upp i USA ist. Det bådar gott imorrn...! Åh Marigona kan inte träna än, det suger :/ Indra ska nog komma imorrn, iaf vad hon sa, men hon kan inte träna för hon är fortfarande lie sliten..:( Hoppas Isabella kommer så jag har någon att volta med!!

 

Såg förrsten Nitro Circus för en gångs skull och fyfan vad bra det är! Sjuka människor är de bästa som finns fan!


Ajja godkväll

Av madelene spegel - 14 april 2011 19:13

Jag kom på igår klockan 21.00 typ att jag skulle baka. Vart så sjukt sugen på att baka när jag snackade med Jessica och hon skulle baka!

Det blev choklad muffins, de ser inte så goda ut på bilden men dom var förjävla goda å äta!

   där är dom i ugnen, typ 2 minuter inna jag tog ut dom


Hmm idag, var det skola. Fyfan vad jag älskade våran historia lektion. Det började med att vi kom in i klassrummet så hade läraren flyttat om så att alla satt med en bänk var i en ring runt hela klassrummet, Så på ena sidan var det Liberalismen och på en annan sida var ddet Socialismen och sen Konservatismen, samt en jury som skrev ner allt som hände. Så fick vi frågor av läraren så skulle vi svara som om vi vore t.ex Liberal. Det var sjukt... Sen när min grupp satt i juryn så fick vi "grilla" de andra ideologierna. Jag körde såklart på Liberalismen ;) Det är sjukt! Dom som orsakade franska revolutionen.. Fast det var ngo för deras bästa för det var bara dom som tjänade på det typ..


Ajja sen efter det hade vi idrott och då spelade jag pingis, haha eller jag å Theresa spelade kort.. Och jag åt en macka.. men jaa MVG right on!

Sen hade vi svenska så skulle vi bara skriva en grejj sen fick vi dra hem, så jävla skönt att vi har så äckligt bra lärare!

Jag är ju en hurtig persons å jag for itne hem tidigare jag stannade snarare en halvtimme extra i skolan för att vänta på Jessica för att vi skulle dra och gymma, and so we did! Fyfan vad äckligt skönt det är att träna när man är taggad! Men varmt som satan var det.

Och kul att jag fick nå cp ryck å sa till en kille ba; kul att jag har en tredjedel av dina armar -.-

så skrattade han bara :)


men nu är jag hemma iaf och har käkat middag, mitt rum ser förjävligt ut men ska städa lite nu innan jag drar å lägger mig :)

Dagens låt typ!

Av madelene spegel - 13 april 2011 19:54

Vill du bli Luleås största talang?
Sök då till Norrskenstalang som är en Musikalisk-talangjakt för er som sjunger, spelar ett instrument eller kanske spelar i ett band. För de tävlande som går vidare så är finalen den 18 maj på Lillan i Luleå. De tävlande måste vara mellan 15-25 år och det finns endast 8 platser i finalen. Om du vinner detta så vinner du 7000 KR och 2'an får 3000 KR. Dessa pengar ska investeras inom Musikbranchen, dvs. tex. köpa nytt instrument, en inspelningsstudio, spela in låtar, använda till resor eller konserter inom musik m.m

För att anmäla dig gör du såhär:

Skicka ett ljudklipp/youtubeklipp eller annan ljudkälla så att vi kan höra hur du/ni låter.
Ett stort plus om man har eget material.
Skriv sedan vad Du/ni skulle göra med pengarna ifall att ni skulle vinna
till sist så skriver ni kontaktuppgifter dvs. Telefonnummer, Mailadress och Namn.
skriv även om ni har frågor om någonting.
Maila detta till: Dream_josefin@hotmail.com

Sista anmälningsdatum är 5:e maj och efter det så tar vi ut dem 8 bästa som får vara med den 18 maj på Lillan I Luleå.
Om du kommer dit oanmäld så kommer du inte få spela eller vara med och tävla så skynda dig att anmäla dig så att du inte misssar chansen om 7000kr och en rolig kväll.

Om du inte är intresserad av att vara med och tävla så behöver vi ju givetvis publik så för er som tycker det här låter kul eller vill stötta någon som ska vara med. Så kom till Lillan den 18 maj och betala en 20 Kr så får du även du en rolig kväll.

Detta är ett sammarbete mellan Josefin och Madelene från Estetiskaprogrammet musik i Luleå och Patrik Öhlund från ung arrangör.
Patrik kommer vara en av dem som medverkar i juryn och framser vinnare.

Skynda dig och sök innan 5:e maj!
Till dream_josefin@hotmail.com och var med i Luleås största talangjakt.
MVH Josefin Fahlman och Madelene Spegel

Av madelene spegel - 13 april 2011 19:29

Just nu sitter jag med datorn i vardagsrummet och ser på 2½ men. Gamla avsnitt men ändå rätt bra.

Åt ganska nyss middag, elelr det känns som det iaf..

Hmm igår på skolan hade jag 3 prov, trodde man bara fick ha 2 per vecka? Kanske hade varit okej om vi hade 3 prov men inte alla på samma dag.

Hade prov i svenska, engelska och matte. Svenskan och engelskan gick fin fint! Sen matten behöver vi inte ta upp.

Efter matteprovet som jag hade efter lunch hade jag taggat inså som fan men då är min lärare sjuk så det vart inget, sogligt nog :(

Men iaf gjorde jag någoning lite mer nödvändigt.. En engelska uppgift som jag skulle gjort i början av året..men ska kirra det nu:)


Efter skolan då så mötte jag upp Jessica så drog vi och gymmade, skönt som fan. Det var fan länge sen jag satte sån press på min kropp... Sen drog vi från gymmet och så käkade jag på Max. Sen drog hon hem och jag möttre upp 2 från laget så gick vi till hälsans för ytterligare 2 timmars träning i cheerleading... Hojja..

  Har också bestämt mig för att köpa en ny mobil men det får bli lite närmare den 25'e så får jag cash för min förra så blir det lite billgare känns det som.

Jag ska köpa en iphone 4. Den verkar man kunna ha ett tag iaf, men är ändå ganska osäker på om jag ska ha en HTC ist. Suuuck.....

 

 

Vet inte vilken jag ska välja.. men det löser sig!:)

Av madelene spegel - 9 april 2011 14:04

Igår för första gången på typ 2 veckor, som Sebbe sagt men äntligen eränner jag.. Iaf första gången på 2 veckor som jag rört mig mot gymmet. Haha fyfan vad kat människa jag är!

Jag for å gymmade med Sebbe å Jessica då :)

Jessica var helt biff å körde hela kroppen medan jag körde triceps å mage med Sebbe :)


Hur som helst så innan jag for iväg till gymmet fårn mitt hem bytte jag kläder från tight till rätt så slappt!

  Man ska ju antagligen vara livsnjutare!:D


Efter gymmet drog jag hem och fick göra min egna jävla middag för att mamma och pappa skulle på konsert. Skönt ändå. Senare kom min bror hem med en polare som sov hära.. Dom spelade rätt mkt COD på Xbox.. till 5 tror jag dom sa att dom var vakna.. ojdå. Jag gick själv å la mig 3 typ. Trött som fan men kom hem 2 för att jag hade varit med en snäll. Vi åkte lite bil å for förbi han osv:)


IDAG ÄR DET EN SPECIELL DAG!

Min kusin Emmi- Lie fyller 21 år!:D Damn snacka om att tiden går förbannat snabbt... Men medan jag är och tränar volter så är resten av familjen hos min moster och firar henne!:D


Skönt att slippa...


Ska kanske tanka ner må mer musik nu till träningen... vi får se men har iaf inge mer att skriva nu!:)

Ovido - Quiz & Flashcards