Alla inlägg den 4 maj 2011

Av madelene spegel - 4 maj 2011 20:24

Idag som jag nämnt i tidigare inlägg så var jag på stan med Linda en sväng idag..

Så gick vi in på GinaTricot så har dom ju sånna där jumpsuits(wannabe Onepiece)..

Så fick jag en skön idé om att vi ska ha det ist för en over-all i föreningen och laget! Det vore sjukt mycket bättre och dessutom ett steg före alla andra lag i Sverige för vad jag vet så har inget lag än deras egna OnePiece!

Sååå snyggt, så nästa år om Nicole är kvar så blir det nog sådana!:D


Tänkte bara flika in det :D Om retards läser min blogg så... Googla OnePiece om ni inte vet vad det är! Puss!

Av madelene spegel - 4 maj 2011 20:17

Som alla märkt så har Spotify börjat med den där skiten, måste bara fråga hur fan dumt det är att göra en MÖJLIG gratis tjänst som Spotify och sen KRÄVA att man ska betala för att kunna ha det som det var förut.. Fast kanske inte med reklam men ändå sämst!! Ska man betala 49:- för någonting som var gratis förut? Det är inte mycket pengar men hur som helst äre ju sämst.. Dom hade lätttttt kunnat gå ut med att det bara var "demo" till det som skulle komma..

Ajja hur som helst är det sjukt att om man ska dela upp sina 10 timmar på en månad så äre fan 20 minuter om dagen, That's nothing?!


JAJA fuck life

Av madelene spegel - 4 maj 2011 20:02

Jag suger på att blogg, jag vet.. Men det här komemr för Linnea och Marigonas skull.

Sitter å kollar på Plain Jane just nu på Mtv drf rubriken!


Idag är den en dag jag inte tränar. Skönt delvis men åt tjockis mat idag så kanske skulle mått bättre nu om jag hade tränat nå.. Men det kanske också jämnar ut sig för att jag både gymmade igår och cheerleadingen.

Och ÄNTLIGEN har Nicole(antar jag) gjort om gymnastik delen i programmet!! Det kommer bli niceee!

Och så är det bästa låten till den delen också. Hojja!


iaf idag.. skola. som vanligt. tråkigt. som vanligt. For till skolan vid 10 och hade kör först sen lite GeMu som vi inte behövde ha nå mycket till lektion för vi skulle på en teater 12.30, i aulan på våran skola som treorna gjort till deras slutprojekt!

Den var rätt fin, men såklart, jag och ingen annan får inte nå fina ideer om vad jag ska göra som slutprojekt i trean.. Sjukt..

Mste hitta på någonting bra men rä rätt säker på att det iaf inte kommer bli en teater :)

Efterskolan drog jag dirr till stan och möttre upp Linda vi gick runt på massa affärer och hon handlade lite saker, jag med då.

Har faktiskt tagit lite bilder på det jag köpte, men tog bara på de "stora köpen" köpte bland anna hårsnoddar så tyckte inte att det var värt att lägga upp en bild på sånna..

    Den där halva tröjan är från BikBok. Det är som en magtröja, tror det passar bra till sommaren, fanns även i vit och leopardmönstrad, men svart passar till allt så!

Så den övre bilden är baksidan och bilden under är framsidan =)


  Köpte också ett vanligt blått hårband från Glitter. 50 spänn om jag minns rätt! Det blir bra till träningar osvosvosv!

 Sen köpte jag ett par trosor som är persiko färgade så jag ser bruuun ut!:D

Ska kanske köpa en bikini i liknande färg också så mans er sjukt brun ut i sommar!

ska dessutom sluta sola solarium, jag gör typ massa sakar som jag ångrar sen för att det går pengar åt helvette. Hur fan kan endel kunna spara lite av sitt studiebidrag varje månad? Mina pengar räcker ju ingenstans..


ajja har iaf fått min Iphone 4 nu, men vill inte ha den så ska skicka tillbaka den kanske.. om ingen vill köpa den då! Orörd som sagt. Ville he igång den när jag fick veta att vi skulle ha 4 timmar med nationella i matte, men man får ju inte ha sin jävla telefon då så det sket ju sig iaf!

Ovido - Quiz & Flashcards