Alla inlägg under maj 2011

Av madelene spegel - 12 maj 2011 22:07

Trevligt att det var rätt äcklig mat idag i matsalen men så kom Pia i min klass med ett chockande besked! Hon på något sätt lyckades klicka in sig igår på min blogg. Haha hade ingen aning om att sånt var random av henne eftersom att jag inte direkt sattit upp någon länk offentligt.

Men sånt kan väll inte vara annat än trevligt.


Hur som helst, sämst dag idag. Hade 2 nationella prov..

Lyssna å läsa var det. Skriva missade jag för någon vecka sen typ, ska göra om det på onsdag men ska se om jag får byta för det blir så jävla stressigt annars om vi ska ha våran talangjakt/show på onsdag också. Måste förfan dit å soundchecka med folket.

Det blir 8 som spelar.. kanske 7?? Det var någon som inte kunde vara med osv. Och vi har ju att välja själv vad vi vill göra å hur vi ska ha det så vi får se. Och nu är det såhär att vi ville ha paus undehållning men det sket sig så jag och Josefin kom på att vi kan spela och sjunga själva!!

Men vi får se om jag ens ska ge mig in på det. Vill ha något slags betyg i Historia så kanske ska kämpa med det lite mer än att lära mig spela å sjunga en låt. Men det löser sig säkert.


Skön vecka. Sen i fredags förra veckan då har jag tränat varje dag.

Torsdag - Gym

Fredag - Gym

Lördag - Voltarenan

Söndag - Cheer

Måndag - Gym

Tisdag - Gym+Cheer

Onsdag - Simma

Torsdag(idag) - Gym

Ja det låter som en toppen vecka!!



Ska fortsätta jobba på så bra med träningen för det märks att mitt knä läker och inte blir sämre! Kanske ska sluta äta massa jävla skit också så kanske jag mår överhuvudtaget bättre fysiskt.

Dock tror jag inte på att man tröstäter osv. Sånt är bara psykiskt och en jävla kaka kan ju inte få en att må bra, eller?!


  Hur som helst så blir det nog toppen bra till onsdag. Vi kommer fan leverera, dom som ska sjunga å spela är sjukt bra allihopa och jag är så jävla nöjd och tacksam för att dom anmält sig och vill vara med. Kul att det är massa folk man känner också, folk man vet som spelar men som man inte hört med deras egna låtar. Hört mest bara deras covers vi får göra på lektioner i skolan. Det är super duper!


Idag kom iaf mitt brev om sommarjobb första perioden för kommunen men det är bara 2 veckor ist för 3 så det är rätt bra betalt, tror sammanlagt det blir 4680 spänn om man jobbar hela tiden då man ska det, så att få 4680 spänn på 2 veckor kan man ju inte klaga på.

Det är samma dansjobb som jag jobbade med förra sommaren, men vill fan inte ha det. Jobba med småbarn det är ju nog med att jag tränar med sånna. Fast dom som jag jobbar med på jobbet är ju lite yngre men ibland märker man ju fan ingen skillnad så det är ändå lika!

Men får se vad jag ska jobba med i sommar.


Hur som helst äre fullt upp i skolan med alla treors slutprojekt, t.ex min kusin spelade en sjukt bra låt på piano som hon och hennes polare hade hittat på! Det var så jävla fresch å nice för att ingen annan gjorde någonting liknande!


Men ids inte skriva något mer  nu, enjoy!

.

Av madelene spegel - 11 maj 2011 20:40

Börjar bli redigt irriterad på att allting går åt helvette vad det gäller att jag ska vara så äckligt envis och träna som fan.

 Ingenting går riktigt bra, eller, jo på gymmet. Men ingen annanstans.

Pengar går åt helvette.

Det är så jävla tragiskt att det men en gång älskade och levde för är fucking borta nu och det är pga ca 10 oseriösa, oslipade och otrevliga personer som allllltid ska trycka ner en när man ska komma och träna, det är så jävla ptetiskt att endel inte kommit på än att man måste trycka ner andra för att må bra själv.

Men jag hoppas för deras skull att det kommer för dom någon dag

mhm

Av madelene spegel - 8 maj 2011 13:01

Godmorgon!

Igår var jag på crusingen i Piteå, as jävla mycket bilar, fett nice!!!

Kom hem typ 3.

La mig 5.

Träffade nya fina människor i Piteå!

fast dom var från Älvsbyn...

Ändå nice!


Ska dra, hej då!

Av madelene spegel - 5 maj 2011 19:17

Så äckligt synd att jag inte tränat på 2 dagar, så jävla fet man är.. Ska skärpa mig regält!!

Imorrn måste jag nog trycka in ett tränings pass fast fredagar brukar vara mina chill dagar, spela roll jag har inte tränat på 2 dagar!! Skandal, hell is freezing over, nå sånt.


Idag skola, haha fyfan vad många gånger jag skrivir det dära! Men hade en redovisnign på våran historia som äger rum i 3 hela timmar på morgonen,, låt mig vara tydlig.. MORGONEN!!!

Men det gick bra:D Jag redovisade om Imperalism i asien på 1800-talet. Fast det är ju kasst att jag skrev att det var på 1800-talet för det var ju faktiskt då imperalismen ägde rum i världen fram mot första väldskriget typ..

Så för dom som undrar så kan jag faktiskt skriva vad Imperalism är för att jag kan det så bra för att jag är så helvettes bra!


Imperalism är betydelsen av att en stat vill expandera deras politiska och ekonomiska makt=)


Hur som helst så hade vi massage på idrotten men jag låg å sov den lektionen av olika anledningar ;D


sen svenska å sen slutade jag, ska bara flika in att skolmaten idag var rent ut sagt förfärligt jävla äckligt.


Nåå men ska göra nå vettigt som att kanske sova :D se film

nej jag ska se film!!! PUSS

nej fan måste ladda ner er, fml.

hejs

Av madelene spegel - 4 maj 2011 20:24

Idag som jag nämnt i tidigare inlägg så var jag på stan med Linda en sväng idag..

Så gick vi in på GinaTricot så har dom ju sånna där jumpsuits(wannabe Onepiece)..

Så fick jag en skön idé om att vi ska ha det ist för en over-all i föreningen och laget! Det vore sjukt mycket bättre och dessutom ett steg före alla andra lag i Sverige för vad jag vet så har inget lag än deras egna OnePiece!

Sååå snyggt, så nästa år om Nicole är kvar så blir det nog sådana!:D


Tänkte bara flika in det :D Om retards läser min blogg så... Googla OnePiece om ni inte vet vad det är! Puss!

Av madelene spegel - 4 maj 2011 20:17

Som alla märkt så har Spotify börjat med den där skiten, måste bara fråga hur fan dumt det är att göra en MÖJLIG gratis tjänst som Spotify och sen KRÄVA att man ska betala för att kunna ha det som det var förut.. Fast kanske inte med reklam men ändå sämst!! Ska man betala 49:- för någonting som var gratis förut? Det är inte mycket pengar men hur som helst äre ju sämst.. Dom hade lätttttt kunnat gå ut med att det bara var "demo" till det som skulle komma..

Ajja hur som helst är det sjukt att om man ska dela upp sina 10 timmar på en månad så äre fan 20 minuter om dagen, That's nothing?!


JAJA fuck life

Av madelene spegel - 4 maj 2011 20:02

Jag suger på att blogg, jag vet.. Men det här komemr för Linnea och Marigonas skull.

Sitter å kollar på Plain Jane just nu på Mtv drf rubriken!


Idag är den en dag jag inte tränar. Skönt delvis men åt tjockis mat idag så kanske skulle mått bättre nu om jag hade tränat nå.. Men det kanske också jämnar ut sig för att jag både gymmade igår och cheerleadingen.

Och ÄNTLIGEN har Nicole(antar jag) gjort om gymnastik delen i programmet!! Det kommer bli niceee!

Och så är det bästa låten till den delen också. Hojja!


iaf idag.. skola. som vanligt. tråkigt. som vanligt. For till skolan vid 10 och hade kör först sen lite GeMu som vi inte behövde ha nå mycket till lektion för vi skulle på en teater 12.30, i aulan på våran skola som treorna gjort till deras slutprojekt!

Den var rätt fin, men såklart, jag och ingen annan får inte nå fina ideer om vad jag ska göra som slutprojekt i trean.. Sjukt..

Mste hitta på någonting bra men rä rätt säker på att det iaf inte kommer bli en teater :)

Efterskolan drog jag dirr till stan och möttre upp Linda vi gick runt på massa affärer och hon handlade lite saker, jag med då.

Har faktiskt tagit lite bilder på det jag köpte, men tog bara på de "stora köpen" köpte bland anna hårsnoddar så tyckte inte att det var värt att lägga upp en bild på sånna..

    Den där halva tröjan är från BikBok. Det är som en magtröja, tror det passar bra till sommaren, fanns även i vit och leopardmönstrad, men svart passar till allt så!

Så den övre bilden är baksidan och bilden under är framsidan =)


  Köpte också ett vanligt blått hårband från Glitter. 50 spänn om jag minns rätt! Det blir bra till träningar osvosvosv!

 Sen köpte jag ett par trosor som är persiko färgade så jag ser bruuun ut!:D

Ska kanske köpa en bikini i liknande färg också så mans er sjukt brun ut i sommar!

ska dessutom sluta sola solarium, jag gör typ massa sakar som jag ångrar sen för att det går pengar åt helvette. Hur fan kan endel kunna spara lite av sitt studiebidrag varje månad? Mina pengar räcker ju ingenstans..


ajja har iaf fått min Iphone 4 nu, men vill inte ha den så ska skicka tillbaka den kanske.. om ingen vill köpa den då! Orörd som sagt. Ville he igång den när jag fick veta att vi skulle ha 4 timmar med nationella i matte, men man får ju inte ha sin jävla telefon då så det sket ju sig iaf!

Ovido - Quiz & Flashcards